Het is dan bijna zover!!! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Raimond Meenen - WaarBenJij.nu Het is dan bijna zover!!! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Raimond Meenen - WaarBenJij.nu

Het is dan bijna zover!!!

Door: Raimond

Blijf op de hoogte en volg Raimond

18 September 2018 | Nederland, Rotterdam

Het is dan bijna weer zover de vakantie staat voor de deur.
Na onze reis van Peru stond Patricia de hoofd niet echt om na te denken over een vakantie in 2018.

Zo beetje januari kwam het toch wel een beetje op gang. We zouden weer een reis gaan maken binnen Europa. We kwamen uit om een reis te maken naar de Noordkaap.
Alleen toen we het boek van Djoser hadden was deze reis meer door Rusland. Dat wilde Patricia niet echt.
We zijn toen naar het reisbureau gegaan. Om ons te adviseren. Welke reisorganisatie zou dan goed voor ons zijn.
Daar kwam alleen uit. Te grote groep, haasten en haasten en nog niet eens 3 weken. Een ander optie was 3 weken met ze tweeën met de eigen auto. Dat wilde ik nu niet echt met ze tweeën reizen is geen probleem. Maar het zal net gebeuren. Dat je een afslag mist. Daarbij als je in een groep zit en je heb een goede reisbegeleider neemt die je soms mee langs plekken die net niet in de reisbeschrijving staan.
Dus toen zaten we huis. Wat nu. Patricia wil graag Amerika en Zuid-Afrika zien. Alleen de reizen zijn duur.
Dus de wereldkaart te voorschijn gehaald. Dan maar gewoon blindelings prikken. Patricia kwam regelmatig in het Midden-Oosten terecht. Raimond doe jij het is en mijn vinger kwam op Madagascar.
Dus wij inlezen. We gingen toevallig ook nog naar de Djoser dagen. Dus we kunnen dan mooi informatie halen.
Einde van de dag waren we er uit. Hier gaan we naar toe.

Bespreken op het werk of het dan uit komt. Ging een beetje moeilijk maar toch kregen we goedkeuring.

We kregen al snel te zien dat de reis volgeboekt was. Dat is mooi. Want we houden ook gekeken gaat deze reis wel gewoon door

De voorbereiding zijn normaal verlopen. De gebruikelijke site www.tripadvisor.nl weer bezocht. Waar staat het hotel en de beoordelingen. Dat moet je vaak met een korrel zout doen.
Voor de rest laat ik het nu over mij heen komen. Ik heb geen reisboek bij mij want kwam er niet 1 leuk tegen die ik wilde hebben.

Van de week de vlucht gegevens gekregen. Even vlucht inchecken dit kan 24 uur van te voren. Dan kan ik zien waar ik precies zit.
We hebben geen rechtstreekse vlucht naar Madagascar. Eerst een vlucht naar Mauritius. Dan de vlucht naar Madagascar We vliegen dit jaar met Air Mauritius.

De volgende plaatsen gaan we aan: Antananrivo, Andasibe, Périnet reservaat, De meren van Andraikiba en Tritriva, Ambositra , Ranomafana, Fianarantsoe, Ambalavao, Ranohira, Isalo, Ifaty, Tulear, en Mauritius.
De groep samenstelling is 18 personen. De leeftijd tussen de 35 - >55 jaar.

De hotellijst die we hebben gekregen zijn we gelijk gaan kijken hoe ze er uitzien. We hoeven niet te klagen.

Het volgende verslag zal uit Madagascar komen. Wanneer weet ik niet dat ligt er aan wanneer ik achter mijn laptop zit en het belangrijkste dat er Wifi is.

• 18 September 2018 - 13:18

Marcel:

Nou veel plezier hoor

• 19 September 2018 - 04:26

Ruben:

goedemorgen Raimond

Nou dat is mooie vooruitzichten, alvast een veilige vlucht en fijne vakantie, geniet ervan en ik zie je verslagen wel.
    Groeten aan Patricia

• 19 September 2018 - 11:34

Freddy En Linda:

Hey Raimond en Patricia,
    Als we het begin van het relaas lezen, is het hetzelfde als wat ons nu overkomt. We kunnen maar geen bestemming vinden voor onze reis voor volgend jaar. We zijn nooit in Madagascar geweest maar het zal vast een prachtreis worden. Geniet ervan met volle teugen!!! We zien uit naar het verdere reisverslag.
    vele groetjes
    Freddy en Linda